Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

fredag den 3. juli 2015

Pyha en urolig nat....

Sikke en urolig nat vi har haft. Hvalpene har byttet lidt om på nat og dag i denne varme tid så de har leget og larmet i nat og til gengæld sover de nu ! Hmmm ved skisme ikke helt hvad jeg skal syntes om det.

Men med de temperaturer vi havde i går så var der ikke meget liv i dem i løbet af dagen så forståeligt nok havde de meget krudt der skulle brændes af i nat. Men det forstyrrede godt nok vores nattesøvn. Jeg prøvede at sprede godbidder ud over hele græsset i nat kl. 02.30 for at få dem beskæftigede lidt og kørt lidt trætte i hovedet. Det hjalp heldigvis så de sove ca. kl. 03.20 - det var i alle tilfælde sidste gange jeg kiggede på vække uret :-)

Nøj hvor de bare syntes det er kedeligt at være i haven nu - de vil have flere udfordringer og de kaster sig over os når vi tager dem med på tur. Det er helt tydeligt at de er klar til at flytte ud i nye omgivelser og møde andre udfordringer. Tiden hos os er brugt, der er ikke noget de ikke har undersøgt og de vil gerne se mere af verden :-)

De bliver også hentet lidt efter lidt og vi har fået dejlige tilbagemeldinger fra de som allerede er rejst - skønt at høre fra jer og høre at det går godt med poterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar