Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

tirsdag den 7. april 2015

4 uger drægtig....

Uhhh er vidst lidt bagud med opdateringer på ZZ's dagbog. Hun er tyk som en tønde :-) ZZ bærer altid sin drægtighed meget højt, meget længe. Det gør at hun ligner en tønde på fire tynde ben. Hun er helt rund på hele kroppen, og så bare med 4 stænger, det ser så sjovt ud. Hun har totalt amme hjerne så modsat Pasta og Ketchup så vil hun absolut ikke arbejde, nææ nej hun vil bare lege gravid.

Det får hun så ikke lov til men bliver kostet rundt med for at holde sig i form. Egentlig kan vi slet ikke koste rundt med ZZ, for hun lader sig ikke sådan koste med, nej hun skal som rigtige kvinder manipuleres lidt med ha ha !

Lidt at lege med gør underværker og så glemmer hun lidt at hun er drægtig og leger med i højt tempo og med stor iver som vi normalt kender hende arbejdsmæssigt. Hun skal holdes i form, det allervigtigste for en god og let fødsel er at tæven er i rigtig god kondition og er fysisk stærk, så vi traver gode ture og så leger vi :-)

ZZ er en erfaren tæve hvad hvalpe angår. Det er hendes 4. kuld hvalpe og hun har helt styr på ALT. Hun nyder de privilegier der følger med en drægtighed, for her i huset bliver vores tæver passet godt på og de får godt foder, med tilskud af lakse olie, canosan og nok bedst af alt set med ZZ's øjne - madrester fra køleskabet.

Sidst nævnte er en ide jeg har om at forskellige typer kost, i slutningen af drægtigheden og de første uger af diegivningen - øger på immunforsvaret hos hvalpene. Jeg kan som med så meget andet ikke bevise at det er rigtigt, men det skader i alle tilfælde ikke :-)

Det smukke fædrene ophav, Labdom Poacher (billedet) har været på apporteringsprøve i RJK og bestået med glans. Han har også været på DRK's brugsprøve og bestået denne det var vidst en form sag for at komme videre i de to prøvesystemer. Dejligt at hans prøve sæson er startet så fint. Tillykke til Niels Henrik og Poacher.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar