Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

lørdag den 27. juni 2015

Blandede Bolsjer....

I dag har vi lavet familie sammenføring :-)

C-kuldet er flyttet ind til R-kuldet og T-kuldet er flyttet ind hvor C-kuldet boede.

Remix og Runner er blevet hentet og i aften bliver Royal hentet og så er der kun 4 Rollinger tilbage på matriklen.

Derfor valgte vi at prøve at lukke hvalpene sammen her i formiddag og det gik over alt forventning. De var så søde og sjove sammen og de tumlede og legede og hyggede sig rigtigt.

C-kuldet syntes det var mægtigt at der pludselig var nye legesager og udfordringer. Særligt sansegyngen brugte de tid på at lege på og sove på. Men også den del af haven som de ikke kendt blev undersøgt og leget i.

Rollingerne syntes det var mægtigt med nye legekammerater og der blev virkelig gået til den, med slås kampe og ræs om kap rundt på plænen. Både Tommy og jeg var i haven og holdt øje med om de lidt yngre C-hvalpe klarede sig godt sammen med de "gamle" og noget mere erfarende R-hvalpe. Det gik virkelig godt - så da alle var trætte faldt de i søvn sammen i 3 stakke - en stak inde i kassen, en stak i hundekurven ude og en stak i sansegyngen :-)

Der ligger billeder under uge 7 i galleriet - håber I kan hitte ud af hvem der er hvem for der er jo to orange, to gule og to lilla :-) der er også to sorte og to grønne men her har det ene sæt gul pels :-)

Nyd de skønne billeder af de to skønne kuld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar