Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

søndag den 14. juni 2015

Ormekur og masser af gæster.

Hvalpene stor trives og nu begynder de virkelig at være sjove. De leger og tumler under stor ståhej. De larmer helt vildt i forhold til Rollingerne, så vi har begge taget os selv i at spurte ud til dem fordi vi troede at der var en der var kommet til skade for så bare at konstaterer at det er to hvalpe der slås. Jo jo de går til den nu for fulde gardiner :-)

De har fået ormekur og de lavede nogle fine spoleorms prutter jo jo det er bare noget der duer addrrrr !!! Nå men sådan er det jo og vi ved at det er sundt at have orm - men også at få dem ud og væk :-) Det er det mest uhumske job som opdrætter at fjerne lorte efter en ormekur !!!

I dag har de haft baby sitter på. Lone har været her i starten af eftermiddagen og sidst på dagen har Helle og hendes søster været her - det er bare super skønt at vores søde hvalpekøbere vil springe til at passe hvalpene når vi skal i byen. Tusinde tak Helle og Lone.

Helle havde taget C-kuldet med ind i køkkenet og lege og det nyder de meget sådan en gang køkken fræs. De lå alle og sov på puden i køkkenet da vi trådte ind af døren - sikke et herligt syn og dejligt at se at de var trygge og havde det godt.

Jeg lover at få taget lidt billeder i denne uge - jeg ved godt at jeg hænger lidt i bremsen sorry !



Ingen kommentarer:

Send en kommentar