Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

fredag den 26. juni 2015

Dyrlæge besøg og besøgs dag....

Alle hvalpene har været ved dyrlægen i mandags og det tog de i stiv pote :-) De blev alle chippet og vaccineret uden at sige en lyd. De var alle super fine. Den lilla han brillierede med at smutte begge sine sten op i bughulen så han have INGEN sten som i INGEN da dyrlægen mærkede på ham - meeeen han har begge sten i pungen og det havde han også inden og det har han haft siden :-)

Men det er en alder hvor de godt kan suse lidt frem og tilbage, så det er ikke så usædvanligt :-)

Hvalpene er virkelig store og de er meget hårdt gående når de leger i denne tid. De råber og slås som om de var i krig og vi griner af dem hver dag.

I dag har de fået en Milbemax ormekur og det fik de på en ske med lidt dåsemad. Hold så op det var godt at den ske var af metal - for de var lige ved at æde ske og det hele. Men let at give dem sidste ormekur.

Jeg er i fuld gang med at lave hvalppakker klar til jer alle sammen og det er et større arbejde og stryge jernet arbejder hårdt med at stryge navne på jeres vandskåle. De bliver så fine.

I kan glæde jer til at hente en sund og dejlig hvalp som virkelig har mod på livet og som så gerne vil samarbejde og være ven med jer. Det bliver så spændende at følge jer sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar