Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

søndag den 7. juni 2015

Store flytte dag....

Der er sket rigtig meget i denne uge. Vi er nærmest helt udmattede. Først fik vi lov at løbe rundt i stuen og være så vilde så vilde - det var rigtig sjovt. Pernille brokkede sig godt nok noget over at vi lige valgte at lægge os til at sove under sofabordet så hun skulle ned og kravle for at fiske os ud :-) Men det var sjovt at lege i stuen - her kommer en lille video.


I går besluttede vi så at flytte hvalpene ud. 10 hvalpe er rigtig mange og de fylder godt i hvalpekassen og vi syntes det var svært at holde den ren så de hele tiden havde et område at lege på. Så mere plads var løsningen - vi syntes dog at den danske sommer er lidt kold og blæsende og det er skisme lidt synd for hvalpene at de ikke kan lege så meget ude som de normalt gør på denne tid af året.

I dag er det store besøgs dag og hvalpene har ikke været ude særlig længe så I skal forvente at de er lidt utrygge i deres nye omgivelser. I skal sørger for at være rolige i bevægelserne og gå meget langsomt omkring da det er meget let at komme til at træde på en hvalp.

Vi vil sørger for at der er lidt tæpper at sidde på så I kan komme ned i hvalpehøjde og hygge med dem - det vil hvalpene helst. Til alle jer skønne børn der kommer hos os, I må stadig gerne tage hvalpene på skødet når I sidder ned men ikke bære omkring på dem når i står op. Hvalpene bryder sig ikke om at blive løftet op i højden de vil helst have fodfæste. I må heller ikke løbe rundt i hvalpenes område eller kaste med hvalpenes legesager. Hvalpene bliver let utrygge ved hurtige bevægelser så i dag skal vi hjælpe dem med at blive trygge i deres nye omgivelser :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar