Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

torsdag den 21. maj 2015

Potte træning :-)

Cig Cag'erne er så fine og har det virkelig godt. Primært fordi dere mor passer dem virkelig fint. Der skal noget til at være en god mor for 10 hvalpe - men ZZ overlader ikke noget til tilfældighederne og hun fodre dem ofte, så der er ro i kassen.

Jeg er vildt imponeret af den Orange tæve som var hende der var født noget mindre end de andre. Nu er hun lige stor med den brune han og  syner ikke lille længere. Hun er SÅ stærk når mælkebaren lander men hun har også kæmpet for at komme til siden hun blev født - herlig lille og stærk tæve.

De har i dag fået aviser i den ene halvdel af kassen så de har mulighed for at besørge væk fra deres soveplads. De første har vist at det er et hit. Der er nu stadig rent og pænt for sålænge de ikke er på fast føde endnu ja så sørger ZZ for at holde alt meget pænt - herligt for mig.

Imorgen skal de prøve at have et lille måltid mad så de kan prøve at se om de kan spise på en anden måde. Eller om de kan tage bad i mad :-) Jeg er sikker på at de vil have godt af et måltid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar