Hvalpe dagbog

Hvalpe dagbog

fredag den 8. maj 2015

Ro i kassen eller bassinet :-)

I går aftes måtte jeg konstaterer at Zig Zag lagde vildt meget mælk ned  - og hun dryppede ud på gulvet når hun var oppe og spise og ude for at tisse. Så jeg måtte hente de to store drenge inde ved Ketchup og lade dem sove ved deres mor i nat.

Der har været ro hele natten og det har hjulpet betydeligt på mælkebaren som nu er tømt ud og noget mere glat og blød at røre ved. Så nu ligger hun med alle 10 og så må vi se om de små klare sig lige godt af den grund :-)

Det var sjovt at se ZZ da de kom retur - der fik de en ordenligt vaske tur som om det var to uartige drenge der var kommet forsent hjem til aftensmaden :-) Hun er skisme så sød den lille Zakse pige. Nu putter hun med alle 10 og alle hvalpene har taget ca. 20 gram på det første døgn. Lille pigen har taget 17 gram på og det er jo helt naturligt at hun ikke kan rumme samme mængder mælk og derfor altid vil være mindre end resten i den tid de dier.

Vi har tidligere haft en lille tæve BH Nanno fra samme kuld som Navy er ud af - og hun vejede 190 gram da hun blev født, men hun ville livet så hun hang i og blev en fin tæve, så vi får se om ikke også hende her vil være med hele vejen.

Der er lagt 10 nye billeder ind i galleriet så I har lidt at kigge på og husk at tænke på navn til hvalpen med C - for de skal registreres hos DKK inden de er 3 uger så de af jer der ikke har skrevet hvad jeres hvalp skal hedde, send mig fluks en mail med navnet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar